28 september 2014
12:00

Matfors IF P04 vit

Referat: Sidsjö-Böle IF P04Grön - Matfors IF P04 vit

Fram till 3-0 var vi ändå bra med i spelet. Ja, i stort sett hela första halvlek var godkänd trots att vi låg under med 5-0.
De spelade bra och fick utdelning medan våra målchanser var färre plus att vi inte lyckade göra mål.
Tyvärr upprepar sig historien med att vi "ger upp" när det går emot. Kanske var det även orken som tröt lite efter matchen på förmiddagen? Andra halvlek var bitvis lika dålig som förmiddagsmatchen mot Timrå var bra.....
Dåligt hemjobb, missade markeringar och lite tunt med kampviljan. Några mål kom till efter att de har 4-0 överlägen i vårt straffområde eller att de helt enkelt kunde gå in med bolllen, dra 2-3 man och sedan lägga in i öppet mål.
Så enkelt ska vi inte behöva släppa in mål...

Synd att sista matchen för i år slutar så men det var i alla fall kul med förmiddagens seger.